logo

Интермодален терминал Стара Загора

Изпратете чрез нас товари от всеки вид до всяка точка на света...

Сигурна доставка на стоки и суровини до вашата врата 


Нашите услуги

На терминала се обслужват всякакъв вид товари – контейнери, насипни суровини и материали, метали, чугун, руда, железни концентрати, инертни материали, въглища, тръби от всеки размер, метални конструкции, суровини и изделия от органичната химия, готова продукция, земеделска и друга техника, палетни пратки и биг бег. Доставката се извършва до вратата на клиента в България, без значение от населеното място.

Терминалът разполага с:

  • два релсови портални крана 35 тона и 20 тона;  
  • мотокари
  • жп линии в 7 коловоза с дължина от 360 метра за всеки
  • 140 декара бетонови писти
  • площи с възможност за обслужване на 1300 контейнера

Терминалът може да обслужва различни типове вагони, а именно: Tamns, Res, Ealos, Eaos, Hopper Uagpps, Habins, Rils, Sgns. Разполага също и с рампа за Rola влакове.

Всяка седмица се обслужва поне по един блок влак с дължина от 520 метра. Дейността обхваща разтоварване на пристигащите товари, претоварване на камиони и пренасочване до вратата на получателя.

Обслужването от „Металимпекс 2003“ ЕООД на терминала в Стара Загора гарантира сигурност и надеждност при дейностите, свързани с товарите – приемане, съхранение, товаро-разтоварителни дейности, укрепване, изготвяне на необходимите документи и др. Това означава, че товарът ще пристигне в крайната си точка във вида, в който е изпратен.

Митническият контрол за товарите, които пристигат или заминават за страни извън Европейския съюз, се извършва на място.

Обслужват се и транзитни товари, като се обработват нужните документи, за да могат стоките да продължават с превоза си към нужната дестинация.

SEE Network 3

SEE Network 2

 

Направете запитване

Моля, задайте въпрос, направете заявка или напишете коментар...